FADDERPERIODEN

NORD UNIVERSITET

BLI MED!

Bli med på Fadderuka – det vil gi deg en enklere hverdag de første ukene på NORD. Alle nye studenter kan delta, og du blir kjent med dine medstudenter allerede første dag.

Her sluses du rett inn i det sosiale studiemiljøet, møter nye venner og får samtidig en effektiv «guided tour» i jungelen av aktiviteter og muligheter.

Fadderen gir deg gode råd om byen og universitetet, hjelper deg med praktiske ting og informerer om alt som skal skje i Fadderuka: Temafest, arrangementer med linjeforeninger, konsert, GAID, rebusløp i byen, quiz,  temafest og andre spennende aktiviteter.

BLI MED

BLI FADDER!

Vi søker nå faddere til høstens fadderordning. Uansett hvordan situasjonen blir til høsten skal vi sørge for en fantastisk studiestart for våre nye studenter – og trenger deg med på laget!

Hva gjør en faddere?

Som fadder vil du bidra til at de nye studentene blir godt kjent med medstudentene sine, campus og Steinkjer, samtidig som de får en trygg overgang til studenthverdagen.

Faddere får

Inngang til alle arrangementene under studiestart.
Attest for rollen som fadder.
Mye moro.

Bli med

Bli fadder!

Når du melder deg på så blir du kontaktet av leder i fadderstyret. Da vil du få informasjon om hva som kommer til å skje!